Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

Torsdag & Søndag - Garbo's Dinner Show

En fargerik kveld med middag samt underholdning i verdensklasse. 3-retters middag med valg av drikke: rød- eller hvitvin, øl og ulike alkoholfrie drikkevarer. Kaffe inkludert. Utflukten arrangeres i perioden oktober-april.

Opplev Garbo's fargesprakende show. Utflukten kan bestilles i perioden oktober-april men du kan også bestille utflukten de dagene vi ikke har turen i vårt program, da kommer man seg dit på egen hånd.

Et middagsshow som alle snakker om og som uten tvil er det mest hyllede kveldsarrangementet på Gran Canaria. I år presenterer Garbo's et nytt show i toppklasse. Velkommen til "Starworkers". Et show med sang, dans, glamour og musikalsk magi. Her hører du de største hitsene av de beste og mest populære stjernene.

Hvis du skal feire noe eller er ute etter topp underholdning med god mat og drikke, er Garbo's stedet. Dette året tilbyr Garbo's et akrobatshow i tillegg til musikk og dans. Her er kelneren ikke bare kelner, men også artist, noe som gjør servicen ekstra personlig.

Når du kjøper billetter av oss er en gratis oppgradering inkludert, noe som innebærer en bedre drikkepakke. Kontakt Vings reiseleder for mer informasjon.

NB! Bor du i Las Palmas er ikke reiselederservice inkludert, transport skjer på egen hånd.

* Det er en høy trapp opp til inngangen. 

Inkludert i prisen:
Transport, guide, inngang og treretters måltid inkludert drikke som beskrevet nedenfor.

Måltider & drikke:
3-retters middag med drikke. Du velger mellom rødvin eller hvitvin, øl og diverse alkoholfrie drikkevarer. 

Tid:
Kveldsutflukt (ca. kl. 18.15-00.45)

Guideservice:
Skandinavisktalende guide.

Pris:
Garbos uten transport: 59/30 euro
Garbos med transport: 72/35 euro

Ingen transport fra Las Palmas.

NB! Bor du i Las Palmas er ikke reiselederservice inkludert, transport skjer på egen hånd.

Tilmeldning: 
Ring oss på +46 771 230 230 eller møt en guide på hotellet ditt eller ett hotell i nærheten. Du kan se når du kan møte oss her.