Shopping og Sightseeing Las Palmas

Bli med på en heldagsutflukt til provinshovedstaden Las Palmas – et kulturmekka med historiske severdigheter, rimelig shopping og hyggelig kaféliv. Mat og drikke er ikke inkludert.

Med sine mange kontraster har Las Palmas vært en pionér innen turismen, og byen har fremdeles sine stamgjester. Etter 50 år med turisme opplever byen nå en renessanse - stadig flere oppdager Las Palmas og byens mangfold. Tilbring en dag i byen, så forstår du hvorfor.

Vi besøker den gamle bydelen Vegueta, som ble grunnlagt av de spanske erobrerne på slutten av 1400-tallet. Arkitekturen her tar oss tilbake til kolonitiden. Her ligger Kanariøyenes eneste katedral, Columbus-museet, og ikke minst den hyggelige gågaten Triana der gamle bygninger ligger vegg i vegg med moderne butikker.

Før vi reiser videre fra den gamle bydelen til kjøpesenteret Las Arenas kjører vi forbi de øvre delene av byen og stopper ved Altavista som har fin utsikt over Las Palmas og hagebyen Ciudad Jardin, der engelskmennene i sin tid bygde sin koloni.

Etterpå reiser vi til kjøpesenteret Las Arenas som ligger like i utkanten av Las Canteras-stranden. Her er det mange fristelser for de shoppinglystne, og du kan også rusle langs strandpromenaden eller slappe av med en kaffe på en av de mange hyggelige serveringsstedene. Ønsker du en innholdsrik dag med kultur, historie, shopping og folkeliv, bli med oss til øyas hovedstad Las Palmas.

Inkludert i prisen:
Transport og guide.

Mat & drikke:
Ingen måltider inkludert.

Tid:
Mandag
Heldagsutflukt, ca. kl. 08.30-17.15.

Guideservice:
Skandinavisktalende guide.

Lurt å ha med:
En ekstra genser eller jakke, spesielt i vintersesongen.

Pris:
Voksen 32€ - Barn 16€

Tilmeldning: 
Ring oss på +4723115252 eller møt en guide på hotellet ditt eller ett hotell i nærheten.