Praktisk informasion om utflukter

Påmelding
Påmelding og betaling gjøres hos Vings reiseleder på hotellene eller over servicetelefonen. Påmelding er ikke bekreftet før du har betalt. Påmelding til dagsturer må gjøres senest kl. 12.00 dagen før utflukten. For kveldsturer er fristen kl. 12.00 samme dag.

Avbestilling
Avbestilling må gjøres senest 24 timer før avreise for at du skal få pengene tilbake. Avbestilling etter dette bør dokumenteres med legeattest for at penger skal kunne refunderes.

Betaling
Billetten betales direkte til Vings reiseleder på hotellet. Prisene angis i euro. Du kan betale med Visa eller MasterCard. Du kan også bestille og betale våre mest populære utflukter over telefon.

Tidlig avreise
Hvis utflukten starter før hotellets frokostservering har åpnet, kan du prate med hotellet kvelden i forveien. Du vil da få tilbud om en alternativ frokost eller så får du en matpakke til å ta med på turen.

Opphenting/møtested
Vi henter deg på et av våre møtesteder, dit våre gjester møtes for felles henting. Tid og sted får du når du kjøper billett.

Transport
Alle busser og båter vi bruker på utfluktene er forsikret og båtene har livvester. Pauser til å strekke på beina gjøres med jevne mellomrom.

Guideservice
Utfluktene ledes av skandinavisktalende guide (enten vår guide eller en lokalguide) hvis ikke annet er angitt, og/eller med engelsktalende guide. Les mer i utfluktsprogrammet.

Lurt å ta med
En flaske vann er alltid bra å ha med. Aircondition kan føre til at det blir kalt underveis, så en genser kan være lurt. Gode sko og klær som passer til utflukten. Varme klær i vintersesongen. Langermet genser og bukser anbefales ved besøk i kirker eller andre religiøse bygninger. Ta gjerne med våtservietter og/eller hånddesinfeksjonsmiddel. Det er ikke alle steder man kan bruke bankkort, så ta gjerne med kontanter til lunsj og suvenirkjøp.

Tips
Hvis du vil tipse sjåføren og guiden anbefales det å gi 1-2 euro pr. person.

Avbestilling
Ønsker du å avbestille utflukten bør du gjøre dette i god tid dagen før for at pengene skal tilbakebetales.

Innstilt utflukt
For at utfluktene skal gjennomføres kreves et minimum antall deltakere. Vi forbeholder oss retten til å flytte eller innstille utflukten hvis for eksempel værforholdene gjør at den ikke kan gjennomføres. Skulle en utflukt bli innstilt, gir vi beskjed om dette så raskt som mulig og tilbakebetaler pengene.