Onsdag & Lørdag - Et kontinent i miniatyr

Dette er en populær heldagsutflukt gjennom Gran Canarias vakre landskap. Gjør deg klar for en dag full av naturopplevelser! Lunsj med drikke til er inkludert.

Denne utflukten er en av de beste i vårt utfluktsprogram og perfekt for deg som vil se mer enn hotell og strender. Gran Canaria er et skattekammer fullt av overraskelser, og vi ønsker å vise deg noen av dem.

Vi kjører fra den tørre sørsiden via Fatanga-dalen. Reisen går gjennom dype daler, enorme vulkankratre og grønne skoger. Vi passerer palmelunder og idylliske landsbyer omgitt av grønne enger, kaktuser samt eukalyptus- og mandeltrær. Ferden går videre opp til et av øyas høyeste punkter og deretter ned til den subtropiske nordsiden. Det gjør at vi får oppleve fire ulike klimasoner.

Omtrent midt på øya, ved Cruz de Tejeda, stopper vi ved noen små markedsboder hvor vi kan både smake og kjøpe lokale godsaker. Vi spiser lunsj i naturskjønne omgivelser i landsbyen Valleseco mens vi beundrer utsikten over øyas religiøse senter, landsbyen Teror, dit turen senere fortsetter. I øyas mest besøkte kirke, La Basilica de Nuestra Señora de Pino, våker øyas skytshelgen ”Pinjemadonnaen” over lokalbefolkningen fra sin vakre sølvtrone.

Inkludert i prisen:
Transport, lunsj og guide.

Mat & drikke:
Lunsj, samt vann, en øl/et glass vin er inkludert.

Tid:
Heldag, ca. kl. 08.30-17.15.

Guideservice:
Skandinavisktalende guide.

Lurt å ta med:
Ta med varme klær (i vintersesongen) og kontanter.

Øvrig informasjon:
Utflukten innebærer mye tid i buss og deler av turen kjøres på svingete veier, noe som kan være anstrengende for de som lett blir bilsyke.

Pris:
Voksen 59€ - Barn 29€

Tilmeldning: 
Ring oss på +46 771 230 230 eller møt en guide på hotellet ditt eller ett hotell i nærheten. Du kan se når du kan møte oss her.