Multiacuatic

Å se delfiner og hvaler i deres eget element er en helt unik opplevelse. Men å komme tett på og fortsatt beholde en respektfull distanse kan være komplisert i forhold til å skaffe bånd, assistanse og ikke minst kunnskap om havet og deres imponerende «innbyggere». Men det gir Multiaquatic oss endelig mulighet for.

I havet rundt de kanariske øyer finnes det en fast bestanddel av delfiner og dessuten flere sesongs passerende hvalarter. Disse kan nå oppleves fra Multiaquatics spesielle katamaran, som både har det passende utstyret til å finne havets beboere og selvfølgelig observasjon av samme både over og under overflaten. Alt i tråd med beskyttelse av dyrene, slik at møte mellom oss og dem blir en behagelig opplevelse. Fra Puerto Rico er kursen satt sydvest for Gran Canaria, og katamaranen gir gode forutsetninger for å se delfiner m.m. underveis. Multiaquatics erfaring og arbeid er av høyest kaliber, og dermed gir de en garanti for å se delfiner. En garanti som byr på en ny tur, hvis delfinene ikke er å se.
All dyreliv bør alltid oppleves på deres premisser… Det gjør Multiaquatics alltid! – Velkommen.    

Katamaranen er 16,5 meter lang og 6,5 meter bred og har to etasjer. Det er toaletter og en bar på båten. Båten har moderne utstyr, som inkluderer spesialutstyr for å finne hvaler og delfiner. Multiaquatic har også "The Blue Boat Badge", en autorisasjon som lar deg observere hvaler og delfiner.

Transport:
Det inkluderes ikke transport til havnen for gjester som bor i Las Palmas eller i Puerto Rico, bortsett fra gjester som bor på hotellene Altamar, Ocean Hill og Puerto Azul. Transfer for resterende gjester er inkludert i prisen.

Tid:
Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag och Lørdag
Halvdagsutflukt, ca. kl. 09:30 - 12.30.

Bra å ha med:
Solkrem og badeklær (Badestopp tisdag og torsdag)

Pris:
Voksen 35€ - Barn 20€

Tilmeldning: 
Ring oss på +4723115252 eller møt en guide på hotellet ditt eller ett hotell i nærheten.