Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

Fredag - Idylliske Mogán

Opplev Gran Canarias Venezia! Lunsj er inkludert.

På sydvestre Gran Canaria ligger den pittoreske kardemommebyen Puerto de Mogán, en liten perle som ofte omtales som øyas Venezia.

Når man spaserer i de idylliske gatene ned til den eksklusive marinaen, er det lett å forstå hvorfor havnen har fått dets kallenavnet. De små husene ligger rett ved vannet, frodig bougainvillea slynger seg langs takterrassene og fiskebåtene danner fargeklatter langs bryggene.

Vår tur til Mogán går samme dag som et av sydkystens mange markeder arrangeres her, og her kan man kjøpe alt fra klær og sko til frukt og lokal kunst. Alt til en billig penge – vel og merke hvis du behersker kunsten å prute. Etter besøket i havnebyen kjører vi innover i landet, gjennom den frodige Mogándalen og opp til landsbyen med samme navn: Pueblo de Mogán.

Her ligger den hyggelige og genuine kanariske restauranten Acaymo som serverer god mat og drikke i rustikke omgivelser. Lunsjen er en av turens høydepunkter, som du nok vil si deg enig i etter dette praktmåltidet akkompagnert med god vin.

Inkludert i prisen:
Transport, guide og måltid.

Måltider & drikke:
Lunsj med kanariske småretter, en hovedrett og dessert. Vin, vann eller brus.

Tid:
Halvdagsutflukt, ca. kl. 08.00-15.15.

Guideservice:
Skandinavisktalende guide.

Lurt å ta med:
Ta med kontanter hvis du ønsker å kjøpe noe på markedet.

Pris: 
Voksen 42€ - Barn 21€

Tilmeldning: 
Ring oss på +46 771 230 230 eller møt en guide på hotellet ditt eller ett hotell i nærheten. Du kan se når du kan møte oss her.