Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

Alle dager unntatt onsdag og lørdag - Katamaranen Afrikat 69

En deilig dag på havet med katamaranen Afrikat 69. Drikke er inkludert hele dagen, samt en lett lunsjbuffé.

Bli med på denne herlige båtturen og nyt en nydelig dag på havet. Vi seiler ut fra Puerto Rico med katamaranen Afrikat. Her får vi en flott og avkoblende dag som man ellers bare kan drømme om. Vi sitter på dekk og nyter havbrisen, mens vi langsomt seiler langs kysten. Hvis vi har flaks får vi også se delfiner som er vanlige i disse farvann. 

Vi stopper i en bukt der du kan bade rett fra båten. Her kan du snorkle, eller bli med på tur i en speedbåt. Hvis du vil leie vannscooter eller prøve parasailing, så kan dette avtales med besetningen når du bestiller utflukten (ikke inkludert i prisen). 

Etter en deilig dag ute på havet, reiser vi tilbake til Puerto Rico litt ut på ettermiddagen.

Katamaranen Afrikat 69 ble tatt i bruk mai 2017 og er et luksuriøst og moderne fartøy (som også er tilgjengelig for bevegelseshemmede). Båten har god plass og et stort soldekk, og det finnes en bar og cocktailmaskin om bord. 

Utflukten går hele året.

Inkludert i prisen:
Transport (se unntak nedenfor), mat og drikke.

Mat & drikke:
En lett lunsjbuffé er inkludert, samt gratis drikke (øl, sangria, brus, juice og vann) på hele turen.

Tid:
Lengre halvdagsutflukt, ca. kl. 10:00 - 15.00.

Guideservice:
Engelsktalende guide.

Lurt å ta med:
Badetøy, håndkle og solkrem med høy solfaktor!

Øvrig:
Det inkluderes ikke transport til havnen for gjester som bor i Puerto Rico eller i Las Palmas. Transfer for resterende gjester er inkludert i prisen. 

Pris:
Voksen 63€ - Barn 43€

Tilmeldning: 
Ring oss på +46 771 230 230 eller møt en guide på hotellet ditt eller ett hotell i nærheten. Du kan se når du kan møte oss her.