Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

Alle dager - Multiacuatic & Spirit of the sea

Å få se delfiner og hvaler i sitt rette element er en unik opplevelse, og om bord på katamaranbåtene Multiacuatics og Spirit of the Seas får vi denne helt spesielle muligheten.

I havområdene rundt Kanariøyene er den en fast bestand av delfiner og flere hvalarter som passerer gjennom havområdet til forskjellige tider. Fra dekket på Multiacuatics og Spirit of the Seas kan vi oppleve dem i deres rette element. Vi gjør alt for ikke å forstyrre dyrene og for å gjøre møtet mellom oss og dem så respektfullt som mulig.

Katamaranene har to etasjer og er rundt 16 meter lange. De er utstyrt med moderne teknikk som kan lokalisere lyd fra delfiner og hvaler slik at vi kan observere dem både under og over havoverflaten. Multiacuatics og Spirit of the Seas har "The Blue Boat Badge", som gir tillatelse til å observere delfiner og hvaler. Underveis stopper vi også for å bade.

Turen går fra Puerto Rico med gode muligheter for å få se delfiner underveis. Multiacuatics og Spirit of the Seas har derfor "delfingaranti", og tilbyr alle sine gjester en ny tur om delfinene velger å ikke vise seg.

Mat og drikke:
En drikke er inkludert.

Tid:
Halvdagsutflukt, ca. kl. 10.30–13.30.

Guide:
Engelsktalende mannskap.

Lurt å ta med:
Solbeskyttelse og badetøy.

Guide:
Engelsktalende mannskap.

Pris:
Voksen 35€ - Barn 20€

Øvrig:
Multiacuatic:
Båten seiler hver tirsdag og torsdag. Transport til havnen er ikke inkludert for gjester som bor i Las Palmas og Puerto Rico, bortsett fra gjester på Altamar, Ocean Hill og Puerto Azul. For andre gjester er transporten inkludert i prisen. En drikke er inkludert.

Spirit of the Sea: Tirsdag, torsdag og lørdag varer turen to timer, og øvrige dager tre timer, inklusive en badepause. Transport til havnen er ikke inkludert for gjester som bor i Las Palmas, Arguineguin og Puerto Rico, bortsett fra gjester på Altamar, Ocean Hill og Puerto Azul. Drikkevarer inngår.

Det er toaletter og bar om bord.

Tilmeldning: 
Ring oss på +46 771 230 230 eller møt en guide på hotellet ditt eller ett hotell i nærheten.