Ut- og hjemreise

Ankomst og avreise
På flydager er det mange gjester som ankommer og forlater hotellet i løpet av noen få timer. Personalet ved hotellet rekker ikke alltid å gjøre klare alle rom og leiligheter før de nye gjestene ankommer. Kommer du med et fly om formiddagen, ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du kan ta rommet eller leiligheten din kan tas i bruk. Reiser du hjem med et kveldsfly ber vi av samme grunn om forståelse for at du må forlate rommet noen timer før avreise slik at de nye gjestene ikke behøver å vente så lenge før de får komme inn på rommet sitt. 
I henhold til internasjonale hotellregler skal man sjekke ut senest kl. 12.00 og sjekke inn tidligst kl. 15.00.

Resepsjonen
Resepsjonen er hotellets knutepunkt og det er dit eller til Vings reiseleder du skal henvende deg dersom du trenger hjelp til noe. Noen hotell har en separat disk som heter Guest Relations der personalets oppgave er å hjelpe gjestene med alt fra tips til restauranter til hjelp til små og store ting. Vi hjelper gjerne til dersom du har problemer med den språklige kommunikasjonen.

Hotellreglement
For din og andre gjesters sikkerhet og trivsel er det et visst reglement du bør følge. Informasjon om hva som gjelder ved ditt hotell er enten i resepsjonen eller i rommet/leiligheten.

Hjemreise
Her er litt praktisk informasjon om hjemreisen. Si fra dersom noe er uklart eller om du lurer på noe.

Har du bestilt transport til flyplassen med Ving henter bussen deg i god tid før flyets avgang. Bussens kjøreskjema planlegges av flyplasspersonalet for å være ute i god tid til innsjekkingen.

Eksakt tid for henting og bussnummer blir tilsendt tidligst 24-48 timer før avreise via SMS. Du får også informasjon om hvilket bussnummer som gjelder for deg, nummeret kommer til å vises i frontruten på bussen. Vi bruker det mobilnummeret du oppga da du bestilte reisen og som vi sendte en velkomst-SMS til. Du kan endre dette nummeret hos Vings reiseleder i løpet av ferien. Kontakt oss på servicetelefon dagen før hjemreise hvis du ikke har fått SMS-en med velkomstmelding og/eller hentetidspunkt. 

Hvis ikke Vings reiseleder er med på bussen møter vi deg på flyplassen.

Ifølge internasjonale hotellregler skal hotellrommet forlates senest kl. 12.00 på avreisedagen.

Når bussen kommer
• Da vi enkelte dager har mange busser kan det hende at bussen er noen minutter forsinket. Hvis bussen er mer enn 20 minutter forsinket, kontakt oss på servicetelefon.
• Vi ber deg om å være ute i tide til bussavgangen. Hvis du ikke står og venter når bussen kommer, og ikke er med når den kjører, regner vi med at du har kommet deg til flyplassen på egen hånd.
• Reiser du til flyplassen på egen hånd er det viktig at du gir oss beskjed om dette god tid i forveien. Du må være på flyplassen minst 1,5 timer før avgang. 

På flyplassen 
• Voksne og barn over to år får ta med 20 kilo bagasje per person, hvorav 6 kilo er håndbagasje. Det er kun tillatt å ta med ett kolli som håndbagasje per person. Mer informasjon om dette finner du på ving.no. 
• Dersom to personer pakker i samme koffert får ikke vekten av denne overskride 32 kilo. 
• Væske kan ikke tas med i håndbagasjen hvis ikke den er i en 100 ml (1 dl) beholder. Det er tillatt å ta med flere beholdere dersom de får plass i en gjennomsiktig plastpose som rommer én liter.


Takk for denne gang, god tur hjem og på gjensyn!