Lei en bil

Reiseforslag.pdf

Ta friheten og opplev Gran Canaria på egen hand i ditt eget tempo. Vi samarbeider med den verdens kjente utleier firmaet Avis.

Dette er hvordan det går til:

Kontakt oss på trefftiden, på noen av våre service kontorer eller ring oss på servicetelefonen. Vi reserverer bilen og Avis leverer den på hotellet eller nærmeste kontor. Kom overens med Avis om når bilen skal leveres tilbake. Var oppmerksom på Avis åpningstider og eventuelt helligdager.

Ta med ved opphetning:

Førerkort, pass og kredittkort.

Det her inngår:

  • Leveransavgift og skatter
  • Frie mil, du får kjøre ubegrenset antall kilometer
  • Forsikring som reduserer selvrisikoen ved vegskader eller innbrudd
  • Trafikkforsikring som dekker skade mot tredje part (person eller eiendom)
  • Vegassistansforsikring

Kan legget til ved eget ønske eller behov:

  • Bilbarnstol, Wi-Fi
  • Ekstra fører, alle som skal kjøre bilen må registreres på leie kontrakten
  • Forsikring som dekker skader på vinduene og sidespeiler, Veg- og innbruddsforsikring som fjerner selvrisikoen, ulykkesforsikring (inngår ofte i hjemforsikringen)
  • Utvided vegassistansforsikring

I de fleste tilfeller sperres en depositum for bensin på kredittkortet under leietiden. Depositumet overføres tilbake automatisk når bilen leveres tilbake med full tank.

Andre ting som kan være godt å vite:

Leie kontrakten oppbevares i bilen.

For å få leie bil hos Avis må du ha fylt 21 år og hatt førerkort i minst 1 år.

Avis biler tankes oftest med blyfri bensin (som finnes i 95 og 98 oktan og heter ”sin plomo” på spansk) eller diesel (gasoil). For å få full tank på en bemannede bensinstasjon sier du "lleno, por favor" (uttalas "jeeno, pår favår").

Lovlig parkering markeres med hvit linjer og er gratis. Blå linjer betyder at parkeringsavgift skal betales i en parkeringsautomat. Gula linjer betyder stopp- og parkeringsforbud. Respekter dette – politiet tar bort feilparkert biler og det er dyrt og hente ut bilen igjen.

Forhåndsbestilt bil

Om du har forhåndsbestilt en Avis-bil ved bokningen av reisen har du fått et mail av oss med informasjon om hvordan bilen hentes ut. Ved spørsmål kontakt vår servicetelefon.

Kontakta oss gjerne for forslag til ruter. Ha en hyggelig tur!