Restaurant tips i Las Palmas

Las Palmas, hovedstaden, er en hyggelig by i den nordlige delen av Gran Canaria med ca. 380 000 innbyggere. Man kan dele Las Palmas opp i to ulike deler, der den ene delen er ved Playa de las Canteras og den andre er den gamle bydelen, Veguetta. Da det er mange lokale som bor i Las Palmas er udbuddet av lokal mat og mere autentiske restauranter stort. Helt klart verdt et besøk!

Vi har ikke samarbeid med noen restauranter i Las Palmas, men vi har alikevell laget en liten guide til noen av de restauranter som vi guider gjerne personlig vil anbefale dere.

I området omkring Las Canteras stranden bor og ferdes de fleste turister, så her er det også naturligvis en hel del såkalt «turistfeller». I den gamle bydelen, Veguetta, er det mere lokalt og her finnes masse små cafeer og restauranter der man kan gå et glass med noe godt i og en liten tapas for 1-2€. Hver torsdag arrangeres det også et herlig konsept kalt «Ruta del Pincho», oversatt til «tapasrunden». Her kommer de fleste lokale, men også en del turister for å fylle de lokale barene og få noe godt å spise og drikke. På følgende link kan du lese mere om dette,
https://getupgetoutgetlost.com/2017/08/03/la-ruta-de-pinchos-thursday-tapas-in-historical-vegueta/.

Tex Novillo Precoz          

På denne restauranten serveres det godt kjøtt. Den ligger sentralt ved Playa de las Canteras. Den er ikke særlig stor, men veldig populær, så vi anbefaler å booke bord i god tid.

Rias Bajas

Om du er ute etter fisk og skalldyr så vil vi anbefale Rias Bajas. Her er det litt stivere priser, men veldig god mat.

Gambrinos

Er du ute etter en mere gammeldags sjarm og god stemning? Besøk Gambrinos, og opplev mere autenisk spansk mat.

Dare Feeling Good

Perfekte stedet for en god brunch eller frokost, med en friskpresset juice til. Cafeen ligger hyggelig til midt i Veguetta.

Allende                                                                                                                                                                     

Veganer eller vegetar? Perfekte stedet for deg. Her anbefaler vi å bestille inn masse små retter som man kan dele på. De serverer alt i fra grillet ost til friterte auberginer og masse annet godt.

Bodegon Lagunetas

Den typiske kanariske restauranten, der de lokale henger. De tilbyr ofte et frokosttilbud som heter ”menu del dia”, der man får velge mellom ulike retter til en fornuftig pris.

La Marinera

Stedet for deg om du ønsker å nyte en god skalldyrsmiddag rett ved sjøkanten, der du også kan nyte synet av solnedgangen.